Şenol Güneş'ten Arda Turan İtirafı!

Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. 

 

Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş Arda Turan ile ilgili günah çıkarırken yaptığı açıklamada "Arda Turan kendi kendine bitmedi. El birliğiyle dünya markası olan önemli bir oyuncuyu yok ettik. 10-15 yılda ürettiğimizi 1-2 yılda tükettik. Barcelona'da Arda'nın evine gidip yatıp kalkanlar, bugün farklı şeyler konuşuyorlar" ifadelerini kullandı. 

 

Uluslararası Futbol Ekonomi forumunda konuşan Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha fazla futbolcunun Avrupa'ya transfer olması gerektiğini söylerken "Üretimde sıkıntımız var. Yeni nesil futbolcular üretebilmek, yetiştirebilmek için akademi dediğimiz fabrikaları yapmak zorundayız. Cenk 20 küsür milyona gitti, Yusuf 10 küsür milyona gitti. Her giden döviz getiriyor sana. Sonra yabancı yerli konuşuyoruz. Bu gidince döviz geliyor, yabancı gelince döviz veriyorsunuz. Hani biz Türk ekonomisini koruyorduk? Korumak istiyorsanız, üretin dışarı gönderin" ifadelerini kullandı. 

 

Bana paracı diyenler ülkeyi soyuyorlar! 

 

Sözlerini sürdüren ünlü teknik adam kendisini paracılıkla suçlayan için ise "Değer kazanmak lazım. Değer kazanınca para zaten geliyor. Bir insan çalıştığı yerde mutluysa başarılı olur. Ben şu an mutlu olarak çalışıyorum. Benim elimden paramı da aldılar 2 yılımı da aldılar ama ben işime devam ettim. En iyi paramı da şimdi alıyorum. Bana paracı diyenler ülkeyi soyuyorlar" ifadelerini kullandı.