Sera Korkmaz İçin İdeal Erkek Nasıl Olmalı? İşte Sera Korkmaz'ın Yanıtları!

Sera Korkmaz için ideal erkek nasıl olmalı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Pamuk Şeker lakaplı ünlü sosyal medya fenomeni Sera Korkmaz, Youtube'da yayın yapan Bi Başka programına konuk olurken kendisi için ideal erkek tarifini takipçileri için açıkladı. Peki Sera Korkmaz için ideal erkek nasıl olmalı? Cevaplar haberimizde..

 

Sera Korkmaz için ideal erkek nasıl olmalı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Pamuk Şeker lakaplı ünlü sosyal medya fenomeni Sera Korkmaz, Youtube'da yayın yapan Bi Başka programına konuk olurken kendisi için ideal erkek tarifini takipçileri için açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Pamuk Şeker lakaplı ünlü sosyal medya fenomeni Sera Korkmaz, Youtube'da yayın yapan Bi Başka programına konuk olurken kendisi için ideal erkek tarifini takipçileri için açıkladı. Peki Sera Korkmaz için ideal erkek nasıl olmalı? Cevaplar haberimizde..

sera korkmaz icin ideal erkek nasil olmali

 

Sera Korkmaz için ideal erkek nasıl olmalı?

 

Youtube'da yayın yapan Bi Başka kanalının bu hafta ki konuğu Sera Korkmaz olurken, ünlü sosyal medya fenomeni kendisi için hazırlanan ilişki testini yanıtladı. Sera Korkmaz için ideal erkek nasıl olmalı? sorusunun yanıtının verildiği program kısa sürede binlerce kez izlenirken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.