Sera Tokdemir Gökhan Göz İle Aşk Yaşamaya Başladı! Sosyal Medyada İlanı Aşk!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sera Tokdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşamaya başladığını duyururken, yaptığı paylaşımla Göz'e ilanı aşk yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sera Tokdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşamaya başladığını duyururken, yaptığı paylaşımla Göz'e ilanı aşk yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sera Tokdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşamaya başladığını duyururken, yaptığı paylaşımla Göz'e ilanı aşk yaptı. 

 

Oyuncu Sera Tokdemir, modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşamaya başladı. Sosyal medya hesabından Göz ile çektirdiği romantik fotoğrafları paylaşan Tokdemir, "Göklerden gelen bir karar tövbeni ve sözünü bozar. Bozdu" diyerek aşkını haykırdı.  

 

İşte o paylaşım;

 

sera tokdemir gokhan goz ile ask yasamaya basladi sosyal medyada ilani ask

 

sera tokdemir gokhan goz ile ask yasamaya basladi sosyal medyada ilani ask

 

sera tokdemir gokhan goz ile ask yasamaya basladi sosyal medyada ilani ask