Sercan Yıldırım'ın Eşi Nihan Yönel Yıldırım Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Ne İş Yapıyor?

Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yönel Yıldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yönel Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nihan Yönel Yıldırım kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yönel Yıldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yönel Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nihan Yönel Yıldırım kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

sercan yildirim in esi nihan yonel yildirim kimdir nerelidir kac yasindadir ne is yapiyor

 

Nihan Yönel Yıldırım kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

 

Nihan Yönel Yıldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Nihan Yönel Yıldırım 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Şimdilerde yoga eğitmenliği yapan Nihan Yönel Yıldırm geçmişte atletizm ve halter sporlarıyla ilgilenmiştir. Tam bir spor tutkunu olan Nihan Yönel Yıldırım, atletizm, halter, yoga gibi sporların dışında kayak, yüzme, tenis gibi sporlarla da ilgilenmiştir. Tam bir hayvansever olan Nihan Yönel Yıldırım hayvanlarla ilgili paylaşımlarıyla hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Sercan Yıldırım ile 9 Aralık tarihinde evlenmiştir. Instagram'da yoganikoo ismiyle paylaşımlarına devam eden Nihan Yönel Yıldırım'ın bu mecrada 28.8K takipçisi bulunmaktadır.