Sercan Yıldırım Tatilde Eczane İle Sorun Yaşadı! Olanları Paylaştı! İşte Duruma Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü Survivor yarışmacısı ve eski futbolcu Sercan Yıldırım Akyaka'da yaşadığı eczane problemini sosyal medya sayfasına taşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü Survivor yarışmacısı ve eski futbolcu Sercan Yıldırım Akyaka'da yaşadığı eczane problemini sosyal medya sayfasına taşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı ve eski futbolcu Sercan Yıldırım Akyaka'da yaşadığı eczane problemini sosyal medya sayfasına taşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tatilde yaşadığı eczane problemi için "Akyaka’daki G.. Eczanesi tam bir yalancı.Antibiyotik yok dedi:) siz şakamısınız?Dişim çok agrıyor tatildeyim bana yardımcı olun diyorum.Suratıma bakmadılar. Reçetem  olmasına rağmen çok üzücü bi olay:(" ifadelerini kullanan Yıldırım sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;

 

sercan yildirim dan eczane isyani