Serdar Ortaç Canlı Yayında Küfür Etti! Yardımcısı Müdahale Etti!

Son dönemde canlı yayınlarıyla gündemde kalmaya devam eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sosyal medyada açtığı canlı yayında küfür etti. 

 

Son dönemde sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarla takipçileriyle dertleşen Serdar Ortaç, sık sık gündeme geliyor. Ortaç son olarak Instagram'da sabaha kadar canlı yayın yaptı. Ünlü isim canlı yayında küfür edince evdeki çalışan kadın müdahale etti. Serdar Ortaç son dönemdeki söylemleri ve paylaşımlarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Ortaç, geçtiğimiz günlerde de TikTok'ta yaptığı açıklamada gönlünü eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdığını söylemişti. İkili birlikte açtıkları canlı yayında samimi sohbetleri ile dikkat çekmişti. Serdar Ortaç hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt vermiş ve iddiaları yalanlamıştı.

 

AŞK İDDİALARINA YANIT VERDİ

 

Serdar Ortaç'ın bu açıklamasının ardından iki arasında aşk dedikoduları başlamıştı. Aramızda Kalmasın sunucularından Yelda Kırçuval, Serdar Ortaç'a ulaştı ve aşk iddialarını sormuştu. Serdar Ortaç, dikkat çeken bir açıklama yaparak, "Yok, doğru değil" karşılığını vermişti.



Etiketler: