Serdar Ortaç İle Cansel Ayanoğlu'nun Samimi Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Cansel Ayanoğlu ile verdiği samimi pozlarla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Cansel Ayanoğlu ile verdiği samimi pozlarla sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Cansel Ayanoğlu ile verdiği samimi pozlarla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Serdar Ortaç, Kısmetse Olur yarışmasının fenomen yarışmacılarından Cansel ile görüştü. İkilinin samimi pozları sosyal medyayı salladı. Son zamanların iki gözde ismi Kısmetse Olur Cansel ile Serdar Ortaç, bir araya geldi. Keyifsiz olan ve şarkısı çıktığı gün yaptığı açıklamayla gündeme damga vuran Ortaç, Cansel'le samimi pozlar verdi. Cansel ve Ortaç'ın samimi pozlarına sosyal medya kullanıcıları da sessiz kalmadı.

 

serdar ortac ile cansel ayanoglu nun samimi pozlari sosyal medyada gundem oldu

 

Aşk dedikoduları çıktı

 

Serdar Ortaç son olarak Kısmetse Olur yarışmasının fenomen isimlerinden Cansel Ayanoğlu ile bir araya geldi. Samimi görüntüler veren ikili, sosyal medyada ‘Yeni bir aşk mı’ yorumlarına neden oldu. Sosyal medyayı sallayan görüntülere Ortaç'ın hayranlarından yorum yağdı. Ortaç ve Cansel'i görenler "Ne alaka", "Bu ikili çok saçma" yorumları geldi.