Serdar Ortaç'ın Çalışanlarına Bıraktığı Ev Ortaya Çıktı! Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın çalışanlarına bıraktığı ev ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın çalışanlarına bıraktığı ev ortaya çıktı. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Pop müziğin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, bir süredir yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer alıyordu. MS hastalığı ile boğuşan ve oldukça zor günler geçiren Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde mal varlığını çalışanlarına bırakacağını belirtmişti. Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan lüks evi belli oldu.

 

Fiyatı dudak uçuklattı!

 

Serdar Ortaç, Haziran 2022'de yaptığı açıklamada, "Borçlarını kapatabilmek için çok çalıştım. Maalesef bu yıl şarkı yapamadım çünkü borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah bu defa parayı tutarım" demişti. Geçtiğimiz haftalarda da Ortaç, “Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar” sözleriyle gündem olmuştu. Serdar Ortaç, daha sonra konuyla ilgili olarak, "Ben yazılı verdim. Evi çalışanlara bırakacağım. Hemen ölmeyeyim de bir evim var zaten" ifadelerini kullanmıştı. Serdar Ortaç'ın bu açıklamasından sonra 2016 yılında 15 milyon TL'ye aldığı ve şu günlerde değeri 2-3 katına çıkan evi merak konusu oldu. İstanbul'un en güzel lokasyonlarından İstinye sırtlarında, Boğaz manzaralı, 750 metrekare arsa üzerine kurulu; 8 oda, 4 salon, 4 banyo, özel tasarım bina, teraslı, balkonlu, özel kamera sistemli, peyzajlı evin görüntüleri de gündem oldu.

 

İşte o ev;

 

serdar ortac in calisanlarina biraktigi ev ortaya cikti



Etiketler: