Serdar Ortaç'ın Türkiye Ekonomisi İle İlgili Düşünceleri Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın bir gazeteye yaptığı açıklamada Türkiye ekonomisi ile ilgili düşünceleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın bir gazeteye yaptığı açıklamada Türkiye ekonomisi ile ilgili düşünceleri sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın bir gazeteye yaptığı açıklamada Türkiye ekonomisi ile ilgili düşünceleri sosyal medyada gündem oldu.

 

Başkan Erdoğan ağzıyla kuş tutsa yine de eleştirilir! 

 

Büyük miktardaki borcunu devlet bankaları aracılığıyla yapılandıran Ortaç "Nankörlük yapmayalım. Bizden çok daha zor koşullarda yaşayan onlarca ülke var. Başkan Erdoğan çok güzel yatırımlar yaptı. Öyle bir kesim var ki Türkiye'de Başkan Erdoğan ağzıyla kuş tutsa yine de eleştirir" ifadelerini kullanırken sözlerini "Ben yandaş sanatçı değilim. Ben Başkan Erdoğan'ı seviyorum ama bu yandaşlık değil. Bakın iddia ediyorum; Erdoğan'ı eleştirenlerin torunları 200 sene sonra onu sevecek ve takdir edecekler. Bu yüzden Erdoğan'ı ve AK Parti'yi beğeniyorum, Türk liramızı bile kıymetli hale getirdiler." sözleriyle tamamladı.