Serdar Ortaç Seçil Gür Aşkı Reklam Çalışması Mı?

2014 yılında evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 ay önce tek celsede boşansa da her fırsatta eşini çok sevdiğini ve barışmak istediğini belirten ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni bir aşka yelken açtığını belirtip Seçil Gür ile birlikte olduğunu belirtince kafalarda soru işareti bıraktı. 

 

2014 yılında evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 ay önce tek celsede boşansa da her fırsatta eşini çok sevdiğini ve barışmak istediğini belirten ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni bir aşka yelken açtığını belirtip Seçil Gür ile birlikte olduğunu belirtince kafalarda soru işareti bıraktı. Geçtiğimiz gün aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan ünlü şarkıcı "10 yıllık bir arkadaşlığımız söz konusu, yeni bir parça için bir araya geldik ama aramızdaki enerji çok yüksekti. Bu da ikimiz için aşka dönüştü şu an çok mutluyuz" ifadelerini kullanırken, her fırsatta eski eşi Chloe Loughnan ile barışmak istediğini belirten tavrıyla zıt bir tavır takınmasıyla acaba yeni aşkı bir reklam çalışması mı sorularını akıllara getirdi. 

 

Chloe Loughnan da yeni bir aşka yelken açtı! 

 

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Seçil Gür ile ilişkisini açıkladığı sıralarda ise eski eşi Chloe Loughnan tekstilci sevgilisi Kaan Kalyon ile Emirgan'da bulunan popüler bir gece kulübünde dans ediyordu. İddialara göre Chloe Loughnan ile Kaan Kalyon'un bu kaçamakları ilk kaçamakları da değil. 2. Sayfa programının haberine göre ünlü İrlandalı model gönlünü ünlü tekstilci Kaan Kalyon'a kaptırdı.