Serdar Ortaç'tan Olay Cansu Dere İtirafı! Ona Şarkı Bile Yazdım!

Serdar Ortaç Cansu Dere ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Şarkılar Bizi Söyler programında yaptığı Cansu Dere açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. Peki Serdar Ortaç Cansu Dere ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Serdar Ortaç Cansu Dere ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Şarkılar Bizi Söyler programında yaptığı Cansu Dere açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Şarkılar Bizi Söyler programında yaptığı Cansu Dere açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. Peki Serdar Ortaç Cansu Dere ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

serdar ortac tan cansu dere itirafi ona asiktim

 

Cansu Dere'ye aşıktım!

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Şarkılar Bizi Söyler programında yaptığı Cansu Dere açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan ünlü şarkıcı Cansu Dere ile ilgili gündem yaratan itiraflarda bulundu. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, “Şarkılar Bizi Söyler” programında ‘Nehir Gözlüm’ şarkısını okudu. Şarkının sonunda bir de itirafta bulunan şarkıcı, "20'li yaşların başında Cansu Dere'ye platonik olarak aşıktım hatta Nehir Gözlüm'ü onun için yazdım" sözleriyle dikkat çekti.

 

İşte o açıklama;