Serel Yereli Süper Mini Siyah Elbisesiyle Nefes Kesti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve müzisyen Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı süper mini siyah elbisesiyle nefes kesti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve müzisyen Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı süper mini siyah elbisesiyle nefes kesti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve müzisyen Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı süper mini siyah elbisesiyle nefes kesti. 

 

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında olan Serel Yereli, cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Sık sık dekolteli pozlarıyla hayranlarının karşısına çıkan Yereli, son paylaşımı da bir hayli iddialı. Ünlü oyuncu Serel Yereli, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, daha önce yaptığını yine yaptı. Yereli, mini elbisesiyle ve uzun çizmesiyle cama çıkıp poz verdi.

 

serel yereli super mini siyah elbisesiyle nefes kesti 1

 

CAMA ÇIKTI

Daha önce geceliğiyle cama çıkan Serel Yereli, yine aynısını yaptı. Yereli, siyah mini elbisesi ve çizmesiyle, cama çıkarak poz verdi.

 

serel yereli super mini siyah elbisesiyle nefes kesti 2

 

"ÖLMENİN BAŞKA YOLU"

Uzun süredir İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan oyuncu, karelere, "Sanat toplum içindir" diye yazmıştı. Müzik çalışmaları nedeniyle İngiltere'de olan ünlü oyuncuya, kısa sürede binlerce beğeni geldi. Daha sonra aynı elbisesiyle selfie yapan Yereli, "Ölmenin başka bir yolu" notunu düştü.

 

serel yereli super mini siyah elbisesiyle nefes kesti 3

 

PAYLAŞIMLARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Geçtiğimiz aylarda aile ziyareti için Türkiye'ye gelen Yereli, yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşen Yereli, orada paylaştığı fotoğraflarla da sık sık gündeme geliyor.

 

 

İşte o pozlar...

 

 

serel yereli super mini siyah elbisesiyle nefes kesti 4

 

serel yereli super mini siyah elbisesiyle nefes kesti 5

 

serel yereli super mini siyah elbisesiyle nefes kesti 6