Seren Serengil'den Dikkat Çeken Kadir Şeker Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir kadına yardım etmek isterken, salgırganı öldürmek zorunda kalan Kadir Şeker isimli gencin 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir kadına yardım etmek isterken, salgırganı öldürmek zorunda kalan Kadir Şeker isimli gencin 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ve gündem yaratan ünlü TV yıldızı ve sunucu Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir kadına yardım etmek isterken, salgırganı öldürmek zorunda kalan Kadir Şeker isimli gencin 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına isyan etti. 

 

Instagram sayfasından yaptığı Kadir Şeker paylaşımında "Hiç tanımadığı bir kadını öldürülmekten kurtarmak için araya giren Kadir Şeker 12 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı.. Bu artık adalete karşı da inancımı yitirmeye başladım.. Bu ne demek biliyor musunuz? Bir daha sokakta şiddet gören bir kadını kurtarmayın demek.... Hanımlar Kadir 'e destek verelim o bizden biri ölmesin diye butun gençliğini yaktı. Beraat istiyoruz lütfen paylaşalım destek olalım...Sanatçı arkadaşlarıma ve tüm hanımlardan rica ediyorum paylaşalım beraat isteyelim" ifadelerini kullanan Serengil'e sosyal medyada takipçileri yoğun destek verdi. 

 

İşte o paylaşım;

 

Seren Serengil Kadir Şeker