Seren Serengil'den Kübra Açıl'a Çok Sert Sözler!

Seren Serengil Kübra Açıl'a ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Acun Ilıcalı ve Kübra Açıl'a çok sert sözler söyledi. Peki Seren Serengil Kübra Açıl'a ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Seren Serengil Kübra Açıl'a ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Acun Ilıcalı ve Kübra Açıl'a çok sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Acun Ilıcalı ve Kübra Açıl'a çok sert sözler söyledi. Peki Seren Serengil Kübra Açıl'a ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

seren serengil den kubra acil a sert sozler

 

Seren Serengil Kübra Açıl'a ne dedi?

 

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ın Survivor sunucusu olmasına kızan Seren Serengil Acun Ilıcalı’ya seslendi: Eski karının kız kardeşiyle yeni sevgilinle tatile gidiyorsun. Yancılarından kurtulman lazım. Yancılarına iş kurumu iş bulsun. Serengil, Açıl'a da "Karaktersiz" dedi!