Seren Serengil'den Sağlık Durumuyla İlgili Dikkat Çeken Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Seren Serengil, yakalandığı Dumping Sendromu’yla mücadele ediyor. 44 kiloya düşen Serengil, gün geçtikçe durumunun kötüye gittiğini söyledi: “Bu ameliyatı olmasam 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak”Çok yemek yiyorum ama neresi kesildiyse bağırsağımın, doktorumla asla konuşamadığım için ve videosunu bize vermediği için... Yemek yiyorum ama iyi enzimleri vücut almıyor. Yani ne yersem yiyeyim yaramıyor...

 

Son gittiğim doktor 'Bu durumu geriye döndürmemiz gerekiyor' dedi ama geriye döndürmekte çok zor şu anda, her şey çok zor. Bu ameliyatın hayati riski olduğunu söylediler...Bu ameliyatı olmasam 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak ve zaten karaciğer yetmezliğinden siroz olacağım. Zaten ölüp beni kaybedeceksiniz. Geri dönüşüm ameliyatını yapmak zorundayım. Hayat doluyum, iyileşmek istiyorum."

 

İşte o paylaşım;