Seren Serengil'den Üzücü Haber! Hastaneye Kaldırıldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Seren Serengil'den hayranlarını üzecek haber geldi. Ünlü sunucunun geçirdiği dumping sendromu sonucu durumu kötüleşirken hastaneye kaldırıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Seren Serengil'den hayranlarını üzecek haber geldi. Ünlü sunucunun geçirdiği dumping sendromu sonucu durumu kötüleşirken hastaneye kaldırıldı. Seren Serengil uzun zamandır dumping sendromu ile mücadele ediyor. Tekrar hastaneye kaldırılan Seren Serengil’in karaciğer ve pankreasının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi.

 

Serengil sağlık durumu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Hastaneye yatırılmam ve damardan beslenme sürecimi gözlem altında sürdürmem söylendi. Çünkü ağızdan aldığım ne bir ilaç ne de bir besin emilim olmadığı için artık vücuduma yaramıyor. Organlarım kötü durumda. Ameliyat olana kadar damardan beslenmeye devam edeceğim. Dün gece nefes alamadım, gece uykumdan uyandım ama bugün daha iyiyim. Dualarınız için teşekkür ederim. Aldığım serum kadar iyi hissettiriyor" dedi.

 

seren serengil den hayranlarini uzecek haber hastaneye kaldirildi