Seren Serengil'in Ameliyatı Nasıl Geçti? Erkek Arkadaşından Açıklama!

Zayıflamak için olduğu ameliyat sonrası dumping sendromuna yakalanan ve sonrasında organları iflas etmeye yaklaşan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil bugün ameliyat oldu. Peki ameliyatı nasıl geçti? Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Tohma Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. 

 

Zayıflamak için olduğu ameliyat sonrası dumping sendromuna yakalanan ve sonrasında organları iflas etmeye yaklaşan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil bugün ameliyat oldu. Peki ameliyatı nasıl geçti? Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Tohma Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla yürek burkan ve dumping sendromuyla mücadelesinde organları iflas etmeye yaklaşan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil bugün ameliyat oldu. Peki ameliyatı nasıl geçti? Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Tohma Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

 

seren serengil ameliyat oncesi veda mesaji yayinladi

 

Bu sabah ameliyata giren ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil’in ameliyatı yaklaşık üç saat sürdü. Risk taşıdığı için hiçbir doktorun ameliyatını yapmak istemediği ünlü magazin yorumcusu özel bir hastanede bu sabah ameliyata alındı. Seren Serengil ameliyat öncesinde yayınladığı bir videosunda ameliyat öncesi veda etti. Seren Serengil yaptığı paylaşımda "Hakkınızı helal edin. Umuyorum ameliyattan çıkacağım fakat olur da çıkamazsam hakkınızı helal edin zor bir ameliyat" yorumunda bulundu. 

 

seren serengil in erkek arkadasi ameliyat sonrasi bilgi verdi

 

Organları iflas etme eşiğine gelen Seren Serengil sabah saatlerinde ameliyata alındı güzel haberi erkek arkadaşı instagram hesabından duyurdu. "Allahım sana sonsuz şükürler olsun ameliyatımız güzel geçti.”

 

seren serengil in ameliyati nasil gecti erkek arkadasi acikladi