Seren Serengil'in Emrah'ın Üvey Ağabeyi İle İlgili İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'in şarkıcı Emrah'ın üvey ağabeyi ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. 

 

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'in şarkıcı Emrah'ın üvey ağabeyi ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'in şarkıcı Emrah'ın üvey ağabeyi ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. 

 

seren serengil in sarkici emrah in uvey agabeyi ile ilgili yaptigi aciklama olay oldu

 

Şarkıcı Emrah hakkında konuşan Seren Serengil ilginç bir iddiada bulundu. Seren Serengil Emrah'ın yıllar önce filmlerde oynarken üvey abisi tarafından istismar edildiğini, paralarının elinden alındığını iddia etti. Ünlü şarkıcı Emrah Erdoğan İpek, oynadığı reklamda "Emrah koş arabanı çiziyorlar" ifadeleri yerine yapılan küfürlü montaj videolarının kaldırılması için mahkemeye başvurdu ve videoları kaldırttı. Bu konu Söylemezsem Olmaz masasında konuşulurken bir dönem Emrah ile aşk yaşadığı iddia edilen Seren Serengil ilginç bir iddiada bulundu. Seren Serengil Emrah'ın çocuk oyuncu olduğu dönemde annesiyle görüştürülmediğini anlatarak şunları iddia etti: "Büyüyene kadar annesinden ayrı kaldı. Annesine 15-16 yaşlarında, o süreçte beraber olduğumuz bir süreçti. Çok büyük paralar kazanıyordu ama Emrah'a verilmiyordu. O dönem abisi sanıyorum sonra öldü o üvey abi çalıştırdı Emrah'ı. Abi uzaklaştırdı anneyle. Paralar onlara gelsin diye.” Emrah'ın annesi ise canlı yayın sırasında bir mesaj atarak "Ben Emrah'ı hiçbir zaman bırakmadım" dedi.

 

AŞK YAŞADILARI MI?

 

Seren Serengil Emrah ile aşk iddialarını da yalanlayarak "Bana küs haklı. Onları çok özledim. Çok seviyorum Emrah'ı" dedi.