Seren Serengil'in Restoran Paylaşımına Tepki Geldi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ä°çiÅŸleri Bakanlığı'nın aldığı karar gereÄŸi 81 ilde geçici süreyle barların ve restoranların kapatılmasını öngören genelgeye destek verirken, paylaşımına tepki geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ä°çiÅŸleri Bakanlığı'nın aldığı karar gereÄŸi 81 ilde geçici süreyle barların ve restoranların kapatılmasını öngören genelgeye destek verirken, paylaşımına tepki geldi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü TV yıldızı Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ä°çiÅŸleri Bakanlığı'nın aldığı karar gereÄŸi 81 ilde geçici süreyle barların ve restoranların kapatılmasını öngören genelgeye destek verirken, paylaşımına tepki geldi.

 

Corona virüsü salgını nedeniyle pavyon, diskotek, bar ve gece kulüplerinin faaliyetlerinin geçici bir süre için durdurulmasına karar veren Ä°çiÅŸleri Bakanlığının kararının doÄŸruluÄŸuna vurgu yaptığı paylaşımında Serengil "Kesinlikle kapatılmalı, doÄŸru karar ama o zaman restoranlar da kapatılmalı, gerçekten çok ciddi tehlikedeyiz. Dışarıda yemek de yenmez ÅŸimdi… Kim yapıyor, kim piÅŸiriyor, piÅŸirende virüs var mı? Gitmemek lazım… Hollanda’da restoran kafe hepsi kapatılmış" ifadelerini kullanırken bu paylaşımına bir takipçisi tepki gösterdi. 

 

Takipçisinin "Restoranlar kapatılsın diyorsun da onca iÅŸçi ne olacak? Ne yiyip içecek evinde, onları düÅŸündünüz mü?" ifadelerine de kayıtsız kalmayan ünlü TV yıldızı, takipçisine "Orada olurlarsa ölecekler o daha mı iyi? Bütün dünya böyle yapıyor, onlar da bunu düÅŸünüyordur" yanıtını verdi. 

 

İşte o paylaşım;