Seren Serengil Şafak Mahmutyazıcıoğlu Davasında Tanıklık Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında tanık olarak dinlendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında tanık olarak dinlendi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında tanık olarak dinlendi. 

 

Tanık olarak dinlendi!

 

Hürriyet’ten Burcu Kurtul Uçar’ın haberine göre, Seren Serengil, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun davasında tanık olarak dinlendi. Ece Erken’in ‘Fatih Sipahi telefonda sanıkların Galeria’dan silah aldıklarını söyledi. Yanımda Seren Serengil de vardı’ ifadesi üzerine mahkemeye çağrılan Serengil “Telefondaki kişi ‘Bana geldi teslim olmasını söyledim’ dedi. Sadece bunu duydum. Aralarında Galeria ya da silahla ilgili bir konuşma geçmedi” dedi.