Seren Serengil Tekrar Hastaneye Yatmıştı! Sağlık Durumu İle İlgili İlk Açıklamayı Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil geçirdiği Dumping sendromu sonrası yeniden hastaneye yatmasıyla ilgili olarak konuşurken sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil geçirdiği Dumping sendromu sonrası yeniden hastaneye yatmasıyla ilgili olarak konuşurken sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil geçirdiği Dumping sendromu sonrası yeniden hastaneye yatmasıyla ilgili olarak konuşurken sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı. 

 

Dumping' sendromuyla mücadele eden Seren Serengil, tekrar hastaneye kaldırılmıştı. Seren Serengil'den sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Zor günler geçiren Serengil, "150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat bana yapılmış. Her yemekten sonra fenalaşıyorum" dedi. Kilo vermek uğruna ameliyat olan ve 46 kiloya kadar düşerek sağlığını tehlikeye atan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

 

Snob Magazin'in haberine göre; Kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olan ancak sonrasında Dumping Sendromu'na yakalanarak zor günler geçirip, geçtiğimiz günlerde yeniden hastanelik olan sanatçı, "Her yemekten sonra fenalaşıyorum. Teknede biraz fazla kötü oldum. Endoskopi oldum. Şu an iyiyim. Ameliyat olduğum için pişmanım. Hayat kalitem düzelmedi. 150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat yapılmış bana... Doktora dava açıldı. Önemli olan dava değil, sağlığım eskisi gibi değil. Yemekten sonra 40 dakika yatıyorum. İki lokma yiyip masadan kalkıyorum. Biraz fazla yiyince dünyam kararıyor. Hamur ve peyniri sevmeme rağmen yiyemiyorum. Yemek yemezsem sağlıklıyım. Acil bir durumum yok hayat devam ediyor" dedi.



Etiketler: