Serenay Bender Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Ne İş Yapıyor?

Serenay Bender kimdir? Sosyal medyada yaptığı sağlıklı yemek ve beslenme tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen ve sosyal medya fenomeni Serenay Bender ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Serenay Bender kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Serenay Bender kimdir? Sosyal medyada yaptığı sağlıklı yemek ve beslenme tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen ve sosyal medya fenomeni Serenay Bender ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü diyetisyen ve sosyal medya fenomeni Serenay Bender ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Serenay Bender kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

serenay bender kimdir nerelidir sevgilisi var mi ne is yapiyor

 

Serenay Bender kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Serenay Bender kimdir? Sosyal medyada yaptığı sağlıklı beslenme ve yemek tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen ve sosyal medya fenomeni Serenay Bender 13 Ekim 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. 3 kardeş olan Bender'in iki tane erkek kardeşi vardır. 2021 yılı itibariyle 23 yaşında olan ünlü diyetisyen ve sosyal medya fenomeni Serenay Bender terazi burcudur. Ünlü diyetisyen Nilay Keçeci ile çalışmalarını sürdüren ünlü diyetisyen ve sosyal medya fenomeni Bezmialem Vakıf Üniversitesi diyetisyenlik fakültesinden 11 Temmuz 2021'de mezun olmuştur. Hobileri arasında kışın kayak yapmak ve kitap okumak yer alan ünlü diyetisyen ve sosyal medya fenomeni Serenay Bender'in bu yazı hazırlanırken stayfiteatdeliciouss ismiyle paylaşım yaptığı Instagram'da 338 bin takipçisi bulunmaktadır.