Serenay Sarıkaya Ali Koç İddiasını Ortaya Atan Kadir Çetinçalı'yı Bağış Şartıyla Affetti!

Yer aldığı projelerle ve yaşadığı aşklarla magazin gündeminde sürekli kendine yer bulan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya atan ünlü spor gazetecisi Kadir Çetinçalı'yı bağış yapması şartıyla affetti. 

 

Yer aldığı projelerle ve yaşadığı aşklarla magazin gündeminde sürekli kendine yer bulan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya atan ünlü spor gazetecisi Kadir Çetinçalı'yı bağış yapması şartıyla affetti. Son dönemde Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunan ünlü spor gazetecisi Kadir Çetinçalı'yı bağış yapması şartıyla affetti.

 

Bağış şartıyla affetti! 

 

Serenay Sarıkaya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya atan Kadir Çetinçalı’yı savcılığa şikayet etmişti. Sarıkaya, bir kadın dayanışma derneğine bağış yapması şartıyla affedeceğini söyledi. Çetinçalı, Mor Çatı Kadın Sığınağı’na 1.500 TL yardımda bulundu. Güzel oyuncu, şikayetinden vazgeçti.