Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'a AÅŸkını Böyle Ä°fade Etti!

Defne Samyeli'den ayrıldıktan sonra Alice Müzikali'nin yıldızlarından Serenay Sarıkaya ile aÅŸk yaÅŸamaya baÅŸlayan ünlü komedyen Cem Yılmaz bugün doÄŸum gününü kutlarken, kendisine gelen binlerce doÄŸum günü mesajı içinden sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın gönderdiÄŸi mesaj sosyal medyada yoÄŸun ilgi gördü. 

 

Defne Samyeli'den ayrıldıktan sonra Alice Müzikali'nin yıldızlarından Serenay Sarıkaya ile aÅŸk yaÅŸamaya baÅŸlayan ünlü komedyen Cem Yılmaz bugün doÄŸum gününü kutlarken, kendisine gelen binlerce doÄŸum günü mesajı içinden sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın gönderdiÄŸi mesaj sosyal medyada yoÄŸun ilgi gördü. Komedyen Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra kendisinden 18 yaÅŸ küçük olan Serenay Sarıkaya ile aÅŸk yaÅŸamaya baÅŸladı. Ä°liÅŸkilerini göz önünde yaÅŸayan çiftten Sarıkaya, sosyal medyada aÅŸkını ilan etti.

 

Ä°yi ki varsın! 

 

Atina tatiliyle belgelenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aÅŸkı doludizgin devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle aynı evde karantinada olan ikili, aÅŸklarını sosyal medyaya da yansıttı. Serenay Sarıkaya, bugün doÄŸum günü olan sevgilisinin Instagram’dan yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımının altına “Ä°yi ki varsın” yorumunu yaptı

 

İşte o paylaşım;