Serenay Sarıkaya'dan Açıklama!

Kerem Bursin'den geçtiğimiz günlerde ayrılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Instagram sayfasından yaptığı açıklama ile hakkında çıkan yeni aşk iddialarına yanıt verdi. 

 

Kerem Bursin'den geçtiğimiz günlerde ayrılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Instagram sayfasından yaptığı açıklama ile hakkında çıkan yeni aşk iddialarına yanıt verdi. 3 yıldır birlikte olduğu Kerem Bursin ile ayrılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir futbol kulübünün yöneticisi ile birlikte olduğu konuşuluyordu. Hakkında çıkan bu aşk dedikodusuna yanıt veren ünlü oyuncu Instagram sayfasından bir açıklama yayınladı. 

 

Instagram'dan yayınladığı açıklamada Sarıkaya, hakkında çıkan aşk dedikoduları için “Her gün hayretle yeni bir senaryoya uyanıyorum. Hayatımda kimse olmamakla birlikte üretilen tüm gerçek dışı haberleri ve bunlar üzerinden yapılan yorumları, yaşadığım bu sürece ve bana yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum! Her ilişkinin bitiş sebebi bir başkası olmak zorunda değildir! Lütfen karşılıklı sevgi ve saygımızı kaybetmeyelim!” dedi. 

 

 

Not: Fotoğraf Serenay Sarıkaya'nın Instagram sayfasından alınmıştır.