Serenay Sarıkaya Evine Girerken Tacize Ve Saldırıya Uğradı! İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz günlerde aşk yaşadığı ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen ile ayrılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de evine girerken bir hayranının saldırısına ve tacizine uğradı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz günlerde aşk yaşadığı ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen ile ayrılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de evine girerken bir hayranının saldırısına ve tacizine uğradı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen ile ayrılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de evine girerken bir hayranının saldırısına ve tacizine uğradı.  

 

serenay sarikaya saldiriya ugradi

 

Saldırıya uğradı! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz günlerde aşk yaşadığı ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen ile ayrılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de evine girerken bir hayranının saldırısına ve tacizine uğradı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Etiler'deki evine girerken saldırıya maruz kaldı. Saldıran kişinin Serenay Sarıkaya'ya takıntılı olduğu iddia edilirken, bu kişinin Sarıkaya'nın adım adım takip edip tacizde bulunduğu öğrenildi. 

 

Serenay Sarıkaya arabada değildi! 

 

Serenay Sarıkaya'nın şoförünün kullandığı araç eve giriş yapmak üzereyken bir genç tarafından tekmeli saldırıya uğradı. Serenay Sarıkaya'nın aracın içinde olmadığı öğrenildi. Yaşanan saldırı girişimi nedeniyle Serenay Sarıkaya'nın şoförü Etiler Karakolu'na giderek suç duyurusunda bulundu. Gelen bilgilere göre olay sonrası Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen soluğu oyuncunun evinde aldı.