Serenay Sarıkaya Geçmişten Yaptığı Çekim Üzerinden Gelecek Hayallerini Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişte yaptığı bir çekim üzerinden hep beraber insanlık olarak geçirdiğimiz zorlu süreç sonrası iyi dileklerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişte yaptığı bir çekim üzerinden hep beraber insanlık olarak geçirdiğimiz zorlu süreç sonrası iyi dileklerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişte yaptığı bir çekim üzerinden hep beraber insanlık olarak geçirdiğimiz zorlu süreç sonrası iyi dileklerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "2016 yılında yapmışız bu çekimi. Yıllar geçip gitmiş şimdi şu kara günler geçmiyor... Dilerim hepimiz kendimize, yaşadığımız çevreye ve hatta başkalarına da dair çok kıymetli keşifler ve farkındalıklarla çıkarız bu dönemden. Dilerim her şey yeniden güzel olur. Bunu ancak hep birlikte başarabiliriz... Sizlerin isteği üzerine bu çekimi yeniden hatırlamak iyi geldi bana... Sevgi ve sağlık ile kalın..." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,