Serenay Sarıkaya İle Umut Evirgen Ayrıldılar Mı?

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen ayrıldı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile yönetmen ve işletmeci Umur Evirgen'in ayrıldıkları iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen ayrıldı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen ayrıldı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile yönetmen ve işletmeci Umur Evirgen'in ayrıldıkları iddiası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile yönetmen ve işletmeci Umur Evirgen'in ayrıldıkları iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen ayrıldı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen ayrıldı mı?

 

Geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Umut Evirgen cephesinden kötü haber geldi. Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen ilişkilerini noktalama kararı aldı. Ünlü çift, Paris tatili dönüşü ayrılık kararı aldı. 

 

umut evirgen ile serenay sarikaya ayrilik karari aldi