Serenay Sarıkaya'nın Frikik Önlemi Çok Konuşuldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya önceki gün ELLE Style Awards ödül törenine katılırken stili ile çok konuşuldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya önceki gün ELLE Style Awards ödül törenine katılırken stili ile çok konuşuldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya önceki gün ELLE Style Awards ödül törenine katılırken stili ile çok konuşuldu. 

 

Dekolteli kıyafetler giymeyi seven ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son katıldığı etkinlikte sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Yaz sezonunu Yunanistan'da açan ve tatil pozlarıyla gündem olan Serenay Sarıkaya, Türkiye’ye döndü. Güzel oyuncu, ayağının tozuyla bir derginin özel gecesine konuk oldu. Her katıldığı yerde dikkatleri üzerine çeken Sarıkaya, bu gecede de en iddialı ünlü olmayı başardı.

 

serenay sarikaya nin odul toreni stili konusuldu dikkat ceken frikik onlemi

 

Ceketini tenine yapıştırdı

 

Güzel oyuncu tarzıyla bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Derin göğüs dekolteli sütyensiz tarzıyla geceye katılan Sarıkaya’ya yorum yağdı. Ünlü ismin, frikik vermemek için ceketini tenine yapıştırdığı öğrenildi.