Serenay Sarıkaya'nın Köpeği Orfe Vefat Etti!

Son dönemde rol aldığı Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeği Orfe'nin vefat ettiğini duyurdu. 

 

Son dönemde rol aldığı Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeği Orfe'nin vefat ettiğini duyurdu. Son dönemde rol aldığı Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeği Orfe'nin vefat ettiğini duyurdu. 

 

serenay sarikaya nin kopegi orfe vefat etti

 

Orfe vefat etti!

 

Aile dizisiyle gündemde olan Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından üzücü bir paylaşımda bulundu. Yer aldığı başarılı projelerle ve oyunculuğuyla göz dolduran Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından sık sık paylaşım yapıyor. Özel hayatına dair keyifli paylaşımların yanında yer aldığı projelerin mutfaklarına dair kareler de paylaşan güzel oyuncu bu defa üzücü bir haber verdi. Köpeği Orfe ile çekilmiş karelerini paylaşan Serenay Sarıkaya onun kaybına dair paylaşımı, "Güzel ruhlu Orfem seni çok seviyorum…" notuyla yaptı. Ünlü oyuncuya çok sayıda taziye mesajı geldi.