Serenay Sarıkaya'nın Milano Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu! Yaktın Buraları!

Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya sayfasından yaptığı Milano paylaşımda pozlarıyla gündem oldu. 

 

Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya sayfasından yaptığı Milano paylaşımda pozlarıyla gündem oldu.. Åžu sıralar Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, dünyaca ünlü bir markanın daveti üzerine Milano'ya gitti. Aile dizisinde Kıvanç TatlıtuÄŸ ile baÅŸrolü paylaÅŸan Serenay Sarıkaya, markaları peÅŸinden koÅŸturmaya devam ediyor.

 

serenay sarikaya nin milano pozlari gundem oldu yaktin buralari

 

Ä°ddialı pozları gündem oldu!

 

serenay sarikaya nin milano pozlari gundem oldu yaktin buralari

 

Birçok markanın yüzü olan Sarıkaya, geçtiÄŸimiz aylarda uluslararası milyonluk bir anlaÅŸmaya imza atmıştı. Yalnızca dizi sektöründe olmayan Sarıkaya, dünyaca ünlü bir kozmetik markasının ilk Türk marka elçisi olmuÅŸtu. Güzel oyuncu, önceki gün de baÅŸka bir dünyaca ünlü bir marka için Milano’ya uçtu. Sarıkaya, markanın lansmanı için gittiÄŸi Milano'da verdiÄŸi pozlarla gündeme bomba gibi oturdu. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından yayınladığı fotoÄŸrafları takipçileri, beÄŸeni ve yorum yaÄŸmuruna tuttu. Paylaşım için takipçilerinden "Çok güzelsin", "Yaktın buraları", "Harikasın" gibi yorumlar alan Sarıkaya sosyal medyada gündem oldu.