Serenay Sarıkaya'nın Yeni Dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti'den Ä°lk Kare Yayınlandı!

Netflix için çekimlerine baÅŸlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde canlandıracağı Leyla karakteri için çalışmalarını tamamlayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya setin ilk gününden paylaşım yaparken çok sayıda beÄŸeni aldı. 

 

Netflix için çekimlerine baÅŸlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde canlandıracağı Leyla karakteri için çalışmalarını tamamlayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya setin ilk gününden paylaşım yaparken çok sayıda beÄŸeni aldı. Netflix için çekimlerine baÅŸlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde canlandıracağı Leyla karakteri için çalışmalarını tamamlayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya setin ilk gününden paylaşım yaparken çok sayıda beÄŸeni aldı. 

 

Serenay Sarıkaya‘nın baÅŸrolünde yer aldığı 'Kimler Geldi, Kimler Geçti' dizisinden ilk fotoÄŸraflar yayımlandı. Dizi, Leyla adında bir avukat ile aynı iÅŸyerinde çalıştığı arkadaÅŸlarının iliÅŸkilerinde çektiÄŸi sancıları iÅŸliyor. Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliÄŸini Bertan BaÅŸaran'ın üstlendiÄŸi yeni Netflix dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti"nin çekimleri baÅŸladı.

 

Netflix'ten yapılan açıklamaya göre dizinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan KurtaÅŸ, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Åžungar, Bade Ä°ÅŸçil, Gülcan Aslan, Zeynep TuÄŸçe Bayat, Esra RuÅŸan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Ege Aydan, Laçin Ceylan ve Perihan SavaÅŸ yer alıyor. Dizi, Leyla adında bir avukat ile aynı iÅŸ yerinde çalıştığı arkadaÅŸlarının iliÅŸkilerinde çektiÄŸi sancıları iÅŸliyor.

 

serenay sarikaya nin yeni dizisi kimler geldi kimler gecti den ilk kare yayinlandi

 

Ä°LK FOTOÄžRAFLAR GELDÄ°

 

Son olarak çekimlerden ve okuma provasından ilk fotoÄŸraflar da yayımlandı. 

 

serenay sarikaya nin yeni dizisi kimler geldi kimler gecti den ilk kare yayinlandi

 

DÄ°ZÄ°NÄ°N KONUSU NE?

 

BaÅŸarılı avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aÅŸkının acısından arkadaÅŸlarının ve ÅŸef Åžeyyaz’ın yardımıyla kurtularak “yılın boÅŸanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eÅŸ Tuba TepelioÄŸlu’nun vekili olur. Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boÅŸanmış iliÅŸki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, “hem suçlu hem güçlü” olan bu “narsist” adama karşı müvekkilini  en ateÅŸli ÅŸekilde savunacaktır.  Ancak o ateÅŸle ortalık toz duman olur.