Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen Sorusu! Pozunu Beğenmişti!

Show TV'de yayınlanan Aile dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya önceki gün objektiflere yansırken kendisine Umut Evirgen ile ilgili soru soruldu. 

 

Show TV'de yayınlanan Aile dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya önceki gün objektiflere yansırken kendisine Umut Evirgen ile ilgili soru soruldu. 

 

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün verdiği iddialı pozlarına yenilerini ekledi. Ünlü oyuncunun iddialı pozunu eski sevgilisi Umut Evirgen önce beğendi sonrasında ise beğenisini geri çekti. Ünlü işletmeciyle ilişkisi sessiz sedasız sona eren Sarıkaya'ya, Evirgen'in sosyal medyada gündem olan hamlesi hatırlatıldı. Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Öğleden sonra geldiği mekandan yaklaşık üç saat kalarak akşamüstü ayrılan oyuncu, basın mensuplarına "Özleştik, konuşalım biraz hadi" dedi.

 

'KENDİME VAKİT AYIRDIM' 

 

31 yaşındaki güzel, "Çok yoğun çalışıyorum. Ev-iş, iş-ev modundayım. Bugün repo günümdü, kendime vakit ayırmak istedim. Onun haricinde 'Şahmaran' aralık veya ocak ayı gibi seyircisiyle buluşacak. Birkaç işim daha var, bakalım. Güzel gidiyor" açıklamasını yaptı.

 

‘HAYATIMDA HANGİ ARA BİRİSİ OLSUN?' 

 

"Bekarlık nasıl gidiyor, hayatınızda kimse var mı?" sorusuna Sarıkaya, "Valla kim olsun, hangi ara olsun? Yalnızlık çok güzel" cevabını verdi. Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın makyaj masasında verdiği pozları beğenmişti. Durumu yaklaşık bir saat sonra fark eden ünlü işletmeci, beğenisini geri çekmiş ancak bu durumun kısa sürede sosyal medyada gündem olmasına engel olamamıştı.

 

UMUT EVİRGEN'İ DUYMAMAZLIKTAN GELDİ 

 

400 binden fazla beğeni ve çok sayıda övgü dolu yorum gelen paylaşımına eski sevgilisinin beğenisiyle ilgili soruları duymamazlıktan gelen Serenay Sarıkaya, "Görüşürüz arkadaşlar, kendinize iyi bakın" diyerek oradan ayrıldı. Umut Evirgen şu sıralar oyuncu Alina Boz ile evlilik hazırlığı yapıyor.