Sergen Deveci'den Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama! Ben İyiyim Lütfen Endişelenmeyin!

Amasya'da geçirdiği trafik kazası sonrası arkadaşlarını kaybeden, kendisi de yaralanan ünlü oyuncu Sergen Deveci Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili hayranlarını bilgilendirirken endişenmeye gerek olmadığını belirtti. 

 

Amasya'da geçirdiği trafik kazası sonrası arkadaşlarını kaybeden, kendisi de yaralanan ünlü oyuncu Sergen Deveci Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili hayranlarını bilgilendirirken endişenmeye gerek olmadığını belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve kaza haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu Sergen Deveci Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili hayranlarını bilgilendirirken endişenmeye gerek olmadığını belirtti.

 

Endişenmeye gerek yok!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili bilgiler veren ünlü oyuncu "Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Ben iyiyim lütfen endişelenmeyin" ifadelerini kullanırken sosyal medyada hayranlarından yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

sergen deveci den saglik durumu ile ilgili aciklama