Sergen Özen İle Ayşe Yüksel Evleniyor Mu? İşte Olay İddianın Detayları!

TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programında dördüncü olan ünlü Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel ile Masterchef yarışmacısı Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası gündemdeki yerini korurken, yeni iddiaya göre ikili evlenmeye hazırlanıyor. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programında dördüncü olan ünlü Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel ile Masterchef yarışmacısı Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası gündemdeki yerini korurken, yeni iddiaya göre ikili evlenmeye hazırlanıyor. Son dönemde haklarında çıkan aşk iddialarıyla gündemde olan Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel ile Masterchef yarışmacısı Sergen Özen'in evlenecekleri iddia edildi. 

 

masterchef sergen ozen ile survivor ayse yuksel evleniyor iddiasi gundem oldu

 

Evlenmeye hazırlanıyorlar iddiası!

 

Survivor yarışmasıyla tanınan Ayşe Yüksel MasterChef yarışmacısıyla evlenecek iddiası gündem oldu.İşte merak edilenler. TV8'in popüler yarışma programı Survivor ile ünlenen Ayşe Yüksel gönlünü TV8'in bir diğer popüler yarışması olan MasterChef yarışmacısına kaptırdı. Sosyal medyayı sallayan iddiaya göre Ayşe Yüksel geçen sene Masterchef yarışmasında mücadele eden Sergen Özen ile aşk yaşıyor. Bir diğer iddiaya göre Ayşe Yüksel Survivor'da yarışırken Sergen, Ayşe'nin ailesi ile tanıştı. MasterChef'te sempatik tavırları ve başarılı performansıyla büyük kitlelerin gönlünü kazanan Sergen Özen Survivor'ın final gecesinden Ayşe'yi deste klediği ve yanında olduğu iddia edildi. İkili için ortaya atılan en büyük iddia ise Sergen'in, Ayşe'nin babası ile tanıştığı ve isteme töreni yapıldığı konuşulanlar arasında.Ayşe Yüksel ve Sergen Özen henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

 

sergen ozen ile ayse yuksel evleniyor iddiasi