Serkan Çayoğlu İle Özge Gürel Nişanlandı! Düğün Eylül'de İtalya'da!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile yedi yıldır sevgilisi olduğu meslektaşı Özge Gürel önceki gün gerçekleşen sade bir tören ile nişanlandılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile yedi yıldır sevgilisi olduğu meslektaşı Özge Gürel önceki gün gerçekleşen sade bir tören ile nişanlandılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile yedi yıldır sevgilisi olduğu meslektaşı Özge Gürel önceki gün gerçekleşen sade bir tören ile nişanlandılar.

 

Nişanlandılar!

 

Oyuncu Serkan Çayoğlu ve meslektaşı Özge Gürel, aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Çift, mutlu günlerinden renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Yedi yıldır birlikte olan oyuncu Serkan Çayoğlu (35) ve meslektaşı Özge Gürel (35) geçtiğimiz gün aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Çiftin mutlu gününden kareler sosyal medyadan paylaşılırken, ikiliye hem hayranlarından hem de meslektaşlarından tebrik mesajları yağdı. Çayoğlu, nişanda kahve içerken çekilen fotoğrafını, "Kahve terletti" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin eylül ayında İtalya'da nikah masasına oturması bekleniyor. Çayoğlu daha önce ilişkisiyle ilgili, "Çok mutluyuz. Birlikte büyüyüp sürekli heyecanlanacak bir şeyler buluyoruz. Birlikte seyahate çıkmayı seviyoruz. İlla bir aktivite şart değil. Evde de zamanımızı güzel geçirmenin yollarını buluyoruz. Sabah onu gördüğüm için mutluyum" demişti.

 

serkan cayoglu ile ozge gurel nisanlandilar