Serkan Çayoğlu'ndan Dikkat Çeken Özge Gürel Açıklaması! Hayatıma Renk Katıyor!

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, sevgilisi Özge Gürel ile ilgili yaptığı açıklamayla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, sevgilisi Özge Gürel ile ilgili yaptığı açıklamayla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklama ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, sevgilisi Özge Gürel ile ilgili yaptığı açıklamayla sosyal medyada gündem oldu.

 

Serkan Çayoğlu, Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı. Çayoğlu, "Sizi Özge Gürel’de en çok etkileyen ne oldu?" sorusuna "Özge hayata her zaman pozitif bakan, inanılmaz enerji dolu bir kadın. Sadece benim değil, herkesin hayatına hem zekâsı hem enerjisiyle dokunabiliyor. Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen onun sayesinde ilişkimiz asla monotona bağlamadı. Bazen fazla sakin olduğumda beni harekete geçiriyor. Hayatıma renk katıyor. Beraber plan, program yapmadan her anımızı spontane yaşamayı öğrendik. Keşfedilmeyi bekleyen şeyleri uyum içinde birlikte seçiyoruz" cevabını verdi.