Serkan Kaya: Ailemi Biraz Yalnız Bıraktım!

Son dönemde eşiyle boşanma iddialarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Serkan Kaya Kıbrıs'ta konser verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde eşiyle boşanma iddialarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Serkan Kaya Kıbrıs'ta konser verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde eşiyle boşanma iddialarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Serkan Kaya Kıbrıs'ta konser verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Eşi Ayşegül Kaya ile boşanacakları öne sürülen, ancak bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan şarkıcı Serkan Kaya, önceki akşan Kıbrıs'ta sahne aldı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü isim, bu yaz ailesini yalnız bıraktığını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Serkan Kaya'nın, 2013 yılında nikâh masasına oturduğu Ayşegül Kaya ile evliliğinde sorun yaşadığı ve boşanacağı iddia edilmişti. Bu iddialara yanıt veren Kaya, başarısının kaynağının düzenli bir aile hayatından geçtiğini söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı: Bizde bir laf vardır gelinliği ile giren kefeni ile çıkar. Aile hayatımda sorunlu olduğumu düşünenler yanılıyorlar. Çok şükür eşim ve çocuklarımla mutlu bir hayatım var. Hatta yeni evimizi yaptık onun mutluluğunu ailece yaşıyoruz. Mesele şu ki ölüm yoksa ayrılık da yok. Şarkıcı, son olarak önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Yaklaşık 1500 kişinin yer aldığı konserde Kaya, en sevilen şarkılarının yanı sıra repartuvarında bir çok şarkıya yer verdi. Sahne öncesi basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Kaya, bir hayli keyifliydi. Şarkıcı, "Şükür çok güzel bir yaz sezonunu geride bıraktık. Tabii burada halen yaz, insanlar halen denize giriyor" dedi.

 

"HER ŞEYİ ONLAR İÇİN YAPIYORUM”

 

Bu yaz fazla tatil yapamadığından da bahseden Kaya, şöyle konuştu: Bu yaz fazla tatil yapamadım. Aileyi biraz yalnız bıraktım. Ama her şeyi onlar için yapıyorum. Yeni albümünden de bahseden 46 yaşındaki ünlü isim, "Harika bir albüm geliyor. Çok yakında stüdyo çalışmaları başlayacak. Her şeyin hayırlısı" dedi.



Etiketler: