Serkan Kaya'dan Tepki Çeken Gelinlik İle Gelen Kefenle Çıkar Sözüne Açıklama! Eşinin Paylaşımını Alıntıladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Serkan Kaya Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Ayşegül Kaya ile evliliğinde sorun olduğu iddiası için yaptığı "Gelinlikle gelen kefenle çıkar" açıklamasına açıklık getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Serkan Kaya Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Ayşegül Kaya ile evliliğinde sorun olduğu iddiası için yaptığı "Gelinlikle gelen kefenle çıkar" açıklamasına açıklık getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Serkan Kaya Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Ayşegül Kaya ile evliliğinde sorun olduğu iddiası için yaptığı "Gelinlikle gelen kefenle çıkar" açıklamasına açıklık getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

serkan kaya dan gelinlikle gelen kefen ile cikar sozune aciklama

 

Aşkım onlar anlamaz!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Ayşegül Kaya'nın "Sonuna Kadar" ifadeleriyle yaptığı aşk dolu paylaşımı alıntılayan ünlü şarkıcı Serkan Kaya şu ifadeleri kullandı: 

 

Aşkım onlar anlamazlar bilmezler bizde de pazara kadar değil mezara kadar. Bizi bilen bilir. Bilmeyen kendi bilir. Başarılı olmanı hazmedemeyenler konuşur ama boşa.