Serkay Tütüncü Burcu Özberk İle Aşk Yaşıyor Mu? İşte Açıklama!

Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızlarından Burcu Özberk ile aşk yaşadıkları iddiaları için açıklamalarda bulundu. Peki Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızlarından Burcu Özberk ile aşk yaşadıkları iddiaları için açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızlarından Burcu Özberk ile aşk yaşadıkları iddiaları için açıklamalarda bulundu. Peki Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızlarından Burcu Özberk ile aşk yaşadıkları iddiaları için açıklamalarda bulundu. Serkay Tütüncü, Burcu Özberk’le bir partide yakınlaştıkları haberlerine yanıt verdi: “Burcu ile çok yakın ve iyi arkadaşız. Yakın çevremiz de bilir bunu zaten. Ortak arkadaşımızın partisinde eğlendik. Çok şeyimi paylaştığım biridir Burcu.” 

 

serkay tutuncu ile burcu ozberk ask yasiyor mu