Serkay Tütüncü'den Çıplak Poz İtirafı! Sildiği Fotoğrafı İçin Neler Söyledi?

Serkay Tütüncü sildiği çıplak fotoğrafı için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkay Tütüncü geçtiğimiz günlerde sosyal medya sayfasından önce paylaşıp sonra sildiği çıplak fotoğrafını soran gazetecilere dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Serkay Tütüncü sildiği çıplak fotoğrafı için neler söyledi? Neden sildi? Cevaplar haberimizde..

 

Serkay Tütüncü sildiği çıplak fotoğrafı için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkay Tütüncü geçtiğimiz günlerde sosyal medya sayfasından önce paylaşıp sonra sildiği çıplak fotoğrafını soran gazetecilere dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serkay Tütüncü geçtiğimiz günlerde sosyal medya sayfasından önce paylaşıp sonra sildiği çıplak fotoğrafını soran gazetecilere dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Serkay Tütüncü sildiği çıplak fotoğrafı için neler söyledi? Neden sildi? Cevaplar haberimizde..

 

Serkay Tütüncü sildiği çıplak fotoğrafı için neler söyledi? Neden sildi?

 

Serkay Tütüncü, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşıp sonrasında sildiği üstsüz fotoğrafı hakkında konuştu. Tütüncü, “Arkadaşlarım beğendi ama sonra abartı olduğunu gördüm, nü falan değildi birilerine gönderip yanlışlıkla da paylaşmadım bu arada, abartı bulduğum için sildim” dedi. 

 

serkay tutuncu ciplak fotografini neden sildigini acikladi