Sermiyan Midyat'tan Sevcan Yaşar'a Şiddet Haberleriyle İlgili Sert Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, hakkında eski sevgilisi Sevcan Yaşar'a şiddet uyguladığıyla ilgili yapılan ön yargılı haberlere isyan ederken, konuyla ilgili Twitter sayfasından bir açıklama yayınladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, hakkında eski sevgilisi Sevcan Yaşar'a şiddet uyguladığıyla ilgili yapılan ön yargılı haberlere isyan ederken, konuyla ilgili Twitter sayfasından bir açıklama yayınladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, hakkında eski sevgilisi Sevcan Yaşar'a şiddet uyguladığıyla ilgili yapılan ön yargılı haberlere isyan ederken, konuyla ilgili Twitter sayfasından bir açıklama yayınladı.

 

Sizin sunamadıklarınız bende var! 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Mayıs ayından bu yana tek bir delil, ispat sunmadan, yalnızca bir açıklamanın peşine takılarak tarafıma yapılan yargısız infazlara, yorumlara, ve art niyetli haberlerle tek bir yanıtım olabilir. Sizin sunamadıklarınız bende var! Ancak ilişkime, kadına ve kendime olan saygım nedeniyle bunları sadece yetkili mercilere sunacağım. Sabretmeniz ve günü geldiğinde bugünkü ön yargılarınız nedeniyle özür dileme erdemine de haiz olmanız dileğiyle" ifadelerini kullanan Midyat sosyal medyada dikkat çekti!