Sertar Ortaç'tan Eski Sevgililerine Gönderme! Hep Kürtaj Oldular!

Sertar Ortaç'tan eski sevgililerine olay gönderme! Babalık için neler söyledi? Çocuk sahibi olmak konusunda neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yaptığı açıklamada eski sevgililerine olay çocuk göndermesinde bulundu. Peki Babalık için neler söyledi? Çocuk sahibi olmak konusunda neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sertar Ortaç'tan eski sevgililerine olay gönderme! Babalık için neler söyledi? Çocuk sahibi olmak konusunda neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yaptığı açıklamada eski sevgililerine olay çocuk göndermesinde bulundu. Peki Babalık için neler söyledi? Çocuk sahibi olmak konusunda neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

serdar ortac tan olay aciklama hep kurtaj oldular

 

Hep kürtaj oldular! 

 

Serdar Ortaç yaptığı açıklamada baba olmak ile ilgili "Baba olmak için artık çok geç. Halbuki kaç tane çocuğum olacaktı hep kürtaj oldular, kaç tane... Yazık... İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı bir şey diyemiyorum. Aralarında tanıdığınız isimler de var." ifadelerini kullanırken bu açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. 

 

 



Etiketler: