Sevda Demirel'den Hande Ataizi'ne Teklif!

Bundan yaklaşık 20 yıl önce konuk olduğu magazin programında Hande Ataizi'ne canlı yayında tokat atarak magazin tarihine geçen ünlü model ve şarkıcı Sevda Demirel, yakında çıkaracağı yeni single'ı için Hande Ataizi'ne teklifte bulundu. 

 

Bundan yaklaşık 20 yıl önce konuk olduğu magazin programında Hande Ataizi'ne canlı yayında tokat atarak magazin tarihine geçen ünlü model ve şarkıcı Sevda Demirel, yakında çıkaracağı yeni single'ı için Hande Ataizi'ne teklifte bulundu. Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Evet Sevda Tokadı biraz sansasyonel bir şarkı ismi olabilir ama ben başka ne ile anılıyorum ki ne isteniyorsa onu veriyorum, ayrıca bana bu kadar ağır konuşmanın bedeli bunlar. Beni eleştirenler benim yerimde olsaydı, benden farklı davranmazlardı. Ha bu arada şarkıya bayılacaksınız" dedi.

 

Sonrasında yine Instagram sayfasından bir açıklama daha yayınlayan ünlü şarkıcı ve model Sevda Demirel bu kez Sevda Tokadı adını verdiği yeni single'ı için Hande Ataizi'ne çağrıda bulunarak "Zaman değişti, eski hırslarımız kalmadı. Bence klibimde oynamalısın sevda tokadı güzel bir şarkı Hande Ataizi" dedi. 

 

Bakalım Hande Ataizi bu teklife nasıl yanıt verecek? 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Sevda Demirel'in Instagram sayfasından alınmıştır.