Sevda Erginci'den Evlilik Açıklaması! İhtiyaç Duymuyoruz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Sevda Erginci, önceki gün sevgilisi Yılmaz Kunt ile görüntülenirken evlilik ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Sevda Erginci, önceki gün sevgilisi Yılmaz Kunt ile görüntülenirken evlilik ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Sevda Erginci, önceki gün sevgilisi Yılmaz Kunt ile görüntülenirken evlilik ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Evliliğe ihtiyaç duymuyoruz!

 

Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz'ın haberine göre, Sevda Erginci, önceki akşam Bebek Lucca çıkışı görüntülendi. Oyuncu, sevgilisi Yılmaz Kunt ile tekrar barışması hakkında şunları söyledi: “Ayrılık sosyal medyada yansıtıldığı gibi değildi. Böyle haberler çıkacağını biliyordum. Çok özel bir mesele olduğu için konuşmak istemiyorum. Şu an için her şey yolunda, çok mutluyuz. Evliliğe ihtiyaç duymuyoruz. Zaten birlikte yaşıyoruz. Ailelerimizin de ‘evlenin’ baskısı yok.” 

 

sevda erginci den evlilik aciklamasi