Şevval Şahin'den Olay İstiklal Marşı Açıklaması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Türkiye eski güzeli Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "İstiklal Marşı"nı okumadığı için kendisine tepki gösterenler hakkında açıklamalarda bulundu ve kendini savundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Türkiye eski güzeli Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "İstiklal Marşı"nı okumadığı için kendisine tepki gösterenler hakkında açıklamalarda bulundu ve kendini savundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Türkiye eski güzeli Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "İstiklal Marşı"nı okumadığı için kendisine tepki gösterenler hakkında açıklamalarda bulundu ve kendini savundu.

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "Okey İstiklal Marşı'nı söylemedim. So what? (Yani ne olmuş), eğer ben televizyonda İstiklal Marşı'nı söylesem bu beni örnek Türk kadını mı yapıyor! Rahatsız oldum söylemedim. Ama bir anlaşma yaptık. İstemediğim soruları yayınlamayacaklardı ve yayınladılar. O yüzden dava açıyorum onu da belirteyim" ifadelerini kullanan Şahin bu açıklasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama,