Şevval Şahin Ekler Eleştirisine Yanıt Verdi! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ekler için eclair ifadelerini kullanınca kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ekler için eclair ifadelerini kullanınca kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ekler için eclair ifadelerini kullanınca kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi.  

 

sevval sahin ekler paylasimina yapilan elestirilere yanit verdi 1

 

EKLERE 'ECLAIR' DEDİ

 

Şahin; son yaptığı paylaşım ile yine adından söz ettirdi. 400 bini aşkın takipçili Instagram hesabını aktif olarak kullanan manken, dün akşam beğendiği bir kutu ekleri takipçileriyle paylaştı. Şevval Şahin yaptığı bu paylaşıma, "Hayatımda yediğim en en en iyi eclair delireceğim bütün kutuyu şimdi bitirebilirim" notunu düştü. Şahin'in eklere "eclair" demesi sosyal medyada gündem oldu.

 

sevval sahin ekler paylasimina yapilan elestirilere yanit verdi 2

 

EKLER ELEŞTİRİSİNE YANIT GELDİ!

 

Kendisine yapılan eleştiriye karşı boş durmayan Şevval Şahin, yine sosyal medya üzerinden eleştirilere cevap verdi. Şahin, yaptığı yeni bir paylaşımda "Şimdi tüm problem ekleri İngilizce ve Fransızca'da olduğu gibi eclair diye yazdım diye mi?" ifadesini kullanarak kendisini tiye alanlara yanıt verdi.