Şevval Şahin İle Mohammed Alsaloussi Aşk Mı Yaşıyor? Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Şevval Şahin ile Mohammed Alsaloussi aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Şevval Şahin ile Şeyma Subaşı'ndan ayrılan Mohammed Alsaloussi'nin aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

 

Şevval Şahin ile Mohammed Alsaloussi aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Şevval Şahin ile Şeyma Subaşı'ndan ayrılan Mohammed Alsaloussi'nin aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Şevval Şahin ile Şeyma Subaşı'ndan ayrılan Mohammed Alsaloussi'nin aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

 

Dost kazığı! 

 

Marcus Aral'dan ayrılmasının ardından soluğu Dubai'de alan Şevval Şahin hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Şeyma Subaşı ile yakın zamana kadar çok yakın arkadaş olan, sevgilileriyle birlikte tatil yapan Şahin'in eski dostuna büyük bir kazık attığı iddia ediliyor. Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin Şahin'in gittiği mekanlardan paylaşım yapması sonrası ikili arasında aşk yaşandığı iddia edildi. Ayrıca Şahin, Şeyma Subaşı'nın ayrılırken kullandığı "Free Bird (Özgür Kuş)" notunu paylaştı. 

 

sevval sahin ile mohammed alsaloussi ask mi yasiyor