Şevval Şahin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Şevval Şahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Şevval Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Şevval Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Sevgilisi kim? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Şevval Şahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Şevval Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Şevval Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Şevval Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Sevgilisi kim? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

sevval sahin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Şevval Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Sevgilisi kim?

 

13 Eylül 1999'da İstanbul'da doğan Şevval Şahin, 6 yaşında Londra'da yaşamaya başladı. Buradaki Doğu Londra Üniversitesi Moda İşletmesi Bölümünde eğitim gördü. 20 finalist arasında yer aldığı Miss Turkey 2018'in 20 finalisti arasında yer aldı. 24 Eylül'de gerçekleştirilen yarışmada birinci seçildi. Mankenlik yapan Şevval Şahin, 1999 İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimini University Of East London'da alan Şevval Şahin, Fashion Marketing bölümünün 1. sınıf öğrencisidir. Türkiye güzeli seçildikten sonra estetikli olduğu belirlenen ve estetikli olması nedeniyle Miss Turkey 2018 birinciliği çok tartışılan Şevval Şahin'in İngiltere'de tanıştığı Pakistanlı Syed Amir-Ali Kirmani Peerzada ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Şu an ise Şevval Şahin bir süredir lüks yaşam tarzıyla bilinen Yiğit Marcus Aral ile birlikte hayat sürüyor. Türkiye güzeli olan Şevval Şahin 1,82 boyundadır. Başak burcudur.