Şevval Sam'dan Sibirya Kurdu Açıklaması! Satın Alma Sahiplen!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, yaptığı açıklamada Yasak Elma dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Eda Ece ile birlikte Sibirya Kurdu cinsi bir köpeği kurtardıklarını anlatırken, köpek satın alanlara öğütlerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, yaptığı açıklamada Yasak Elma dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Eda Ece ile birlikte Sibirya Kurdu cinsi bir köpeği kurtardıklarını anlatırken, köpek satın alanlara öğütlerde bulundu. Köpeğiyle beraber gezintiye çıkan Şevval Sam, rol arkadaşı Eda Ece ile beraber Kavacık’taki film platosundan Sibirya Kurdu olarak da bilinen Husky cinsi köpeği kurtardıklarını söyledi. 

 

Sam yaptığı açıklamada "Şu an tedavisini gerçekleştiriyoruz. Kısırlaşmasını yapıp, sahiplendirmek istiyoruz. Rus köpeği olduğu için Boris ismini düşündük. Çok iyi huylu. Ama biraz kaşıntılı. Veterinerde tedavisi devam ediyor, arada sırada alıp gezdiriyoruz. İyileşince çiftliği ya da bahçesi olan sevebilecek birisine sahiplendireceğiz. Eda bu konuda çok aktif. Buradan da duyurayım. Satın alma sahiplen" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.